7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange firmaer på nettet tilbyder nu om dage et stort udvalg af muligheder for fragt. En der er meget anvendt er i dag afhentningssteder, og så kan du blot hente pakken når det passer dig bedst. Metoden er altså rigtig ukompliceret, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør ligeledes tænke over at vælge at få leveret hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragtformen er tit en tand dyrere, men samtidig virkelig problemfri. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du lever i kort afstand af online forretningens lager.

Masser af internet shops yder levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men det stiller krav om at ordren køres igennem inden et konkret tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen på posthuset forud for at de lageransatte får fri.

Flere internet selskaber frembyder gratis levering, men for det meste er det betinget af at du køber for en fastsat pris. Derudover kunne du gribe den mest betalelige mulighed for levering, hvilket typisk – uanset om du er i Køge, Rønne eller Struer – vil blive at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

Flere og flere shopper via online forhandlere

Det er i dag særligt bekvemt for forbrugerne at sammenholde priser i blandt diverse online selskaber på Cityesbjerg og altså har flere internet handler i Danmark været presset til at at nedbringe priserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og samtidig til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det alligevel blive rentabelt at udforske flere online forhandlere efter udsalg forud for at du køber, så du ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris.

Man bør dog være obs på, at såfremt en netbutik udbyder et produkt til salg for en salgspris som anses for mystisk letkøbt, så burde det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig online butik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regelsæt, der hjælper køber overfor snydagtige online varehuse.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage regningen i flere bidder.

Undersøges af fagfolk som kender til vilkårene

Forud for at folk køber på en e-handler behøver de principielt tyde e-butikkens betingelser, men det er oftest ikke super interessant.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, som kan være et sympol på at internet selskabet tilslutter sig de danske love, udover at e-forhandleren jævnligt overvåges af fagmænd som forstår de gældende vilkår. Desuden får du anledning til at blive hjulpet, når du skulle få udfordringer med din handel.

Levering til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot frembyder temmelig troværdige genveje til at tolke en række tidligere køberes anmeldelser og derfor er det smart, at du gransker e-butikkens kritik inden du køber.

Facebook indebærer desuden stort set ærlige genveje til at få indtryk af online forhandlerens troværdighed. Herinde er der nogle forretninger på nettet hvor du kan udforme en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed bør drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Dette website er reklamefinansieret. Vi har et fast samarbejde med en mængde online webshops og introducerer deres tilbud, og indhenter kommission under forudsætning af at en af de besøgende på vores website udfører en bestilling.

Anvisninger om tilbud og internet shops ajourføres hyppigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for ændringer der potentielt er foretaget siden nyligste opdatering af sidens informationer.