7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af internet shops frembyder nu om dage flere leveringsmetoder. En af favoritterne er p.t. afhentningssteder, som gør det muligt at hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo meget fleksibel, samt mange gange endda den prisbilligste løsning til levering.

Du burde ydermere udse dig at få varerne sendt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er typisk et hak mere bekostelig, men til gengæld ekstremt hensigtsmæssig. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du lever nær webshoppens tilholdssted.

Temmelig mange internet varehuse stiller udsigt til levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, hvilket dog er regnet ud fra at du når at bestille forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få pakken ud af døren før personalet drager hjemad.

Den mindst kostelige leveringsmetode

Det er efterhånden ret så problemfrit for almindelige dødelige at sammenholde priser i blandt flere internet shops på https://rockcruise.dk/ og af den grund har en hel del e-shops været presset til at at nedbringe priserne på en række af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Derfor kan det trods alt vise sig gunstigt at eftergå indtil flere online forhandlere efter tilbud inden du shopper, så du er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris.

Du må trods alt være omhyggelig med, at når en webshop afsætter en vare for en salgspris der kan ses som helt ekstremt fremragende, så bør det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig shop. Kortbestillinger er heldigvis en del af en ordning, der støtter køber overfor uoprigtige netbutikker.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage regningen af flere omgange.

Inden folk shopper hos en internet handler kan de altid have øje for deres betingelser, men det er i reglen ikke videre spændende.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en forsikring om at e-handlen accepterer de opstillede regler, samt at e-handlen jævnligt revideres af fagmænd der forstår reglerne på området. Desuden giver det dig chance for støtte, for så vidt du møder dilemmaer med din bestilling.

En indikator for at e-shoppen tilslutter sig de danske retningslinjer

Trustpilot præsterer forholdsvis passelige løsninger til at bese en længere række forhenværende konsumenters erfaringer og af den grund foreslåes det, at du bliver klogere på internet firmaets bedømmelser inden du shopper.

Facebook resulterer i lignende en lang række sikre chancer for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Her møder vi en del netshops hvor kunder kan formulere en evaluering af ordreforløbet, som tillige må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Vores hjemmeside er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med flere firmaer på nettet hvor vi formidler butikkernes varer, og indkasserer provision såfremt en bruger fra vores website gennemfører en transaktion.