7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange internet handler foreslår i vore dage alverdens leveringsmetoder. En af favoritterne er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså ret ukompliceret, samt typisk endda den mest letkøbte fragttype.

Du kan ydermere vælge at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er beklageligvis en tak dyrere, men desuden ekstremt ukompliceret. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens hjemsted.

En masse outlets på nettet garanterer levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret før logistikpersonalet har fri.

Enkelte internet foretagender sikrer levering uden betaling, men i reglen kræver det at der købes for en bestemt pris. Alternativt skulle man udse dig den prisbilligste mulighed for levering, der oftest – uanset om du bor nær Horsens, Farum eller Ebeltoft – vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Den mindst kostelige metode til levering

Det er jo efterhånden super ukompliceret for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige internet butikker i Danmark hos Fanefjordskolen og følgelig har flere netshops været presset til at at tvinge priserne på deres produkter – til babyer og børn, lige så vel som til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden betaling.

Derfor kan det alligevel vise sig gunstigt at granske nogle forskellige e-firmaer efter rabat inden du handler, således at man er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris.

Man bør imidlertid være årvågen med, at ifald en e-forretning tilbyder deres varer til salg for en salgspris der er uhørt god, bør det mange gange være et fingerpeg om en uægte netbutik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, der bistår en imod falske internet virksomheder.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at betale betalingen i flere bidder.

Føres tilsyn med af fagfolk der kender reglerne

Forud for at folk shopper i en e-forhandler bør de i virkeligheden gennemgå e-shoppens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke super spændende.

Et nemmere alternativ er at efterse hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en sikkerhed for at internet butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen undertiden overvåges af fagfolk som kender vilkårene. Desuden får du genvej til at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemstillinger som følge af din shopping.

Levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads

Trustpilot byder på fuldt ud fornemme genveje til at fortolke ganske mange øvrige konsumenters tanker og på grund af dette slår vi et slag for, at du studerer internet firmaets bedømmelser forud for at du shopper.

Facebook yder ydermere fuldstændig pæne chancer for at få indtryk af online webshoppens popularitet. I øvrigt møder vi mange outlets på nettet som tilbyder kunderne at give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tillige kan benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med utallige shops på nettet eftersom vi promoverer forretningernes tilbud, og indkasserer honorar om en af de besøgende på vores website realiserer en handel.

Anvisninger om produkter og e-firmaer opretholdes tit, men der tages forbehold for forandringer der er realiseret efter at vi senest opdaterede websitets informationer.