7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet shops giver på nuværende tidspunkt mange forskellige metoder til levering. En favorit iblandt mange er i vore dage pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den billigste metode til levering.

Leveringstiden kan vise sig at være rigtig udslagsgivende ifald man har brug for pakken med det samme, så i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at du finder den estimerede leveringsdato på den aktuelle vare.

En hel del online forretninger garanterer muligheden for dag-til-dag levering på flere varenumre, hvilket dog er regnet ud fra at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle få outlets på nettet garanterer fragt uden omkostninger, men for det meste afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den mest letkøbte fragtmulighed, der i de fleste tilfælde – ligegyldigt om du befinder sig i Herning, Nakskov eller Grindsted – vil være at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være super central

Det er i dag ret let for enhver at lave prissammenligning på forskellige outlets på nettet og herved har utallige internet virksomheder fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på deres varer – til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Det kan immervæk vise sig nyttigt at kontrollere nogle forskellige e-firmaer efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at opnå den laveste pris.

Man må imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en online butik udlover bedst i test varer for en salgspris der anses for helt ekstremt attraktiv, bør det for det meste være et fingerpeg om en uægte e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog en del af en forordning, der dækker folk imod fup e-handler.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække prisen i flere bidder.

Bemærk hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet

Forud for at folk shopper hos en shop behøver man sådan set kigge på netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kan derfor være at undersøge om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, da det er en angivelse af at internet butikken tilslutter sig de opstillede regler, udover at e-butikken undertiden ses til af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området. Derudover tilbydes du genvej til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for besvær i processen med dit indkøb. Se mere på dette link.

Endvidere er det godt at du er på vagt for de mest relevante retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen, f.eks. hvilken returrettighed e-handlen benytter. I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man senere vil kunne bevise købet, hvad end man skal shoppe til en kvinde eller mand.

Trustpilot byder på flere relevante muligheder

Trustpilot fremskaffer tilpas nyttige genveje til at gennemgå en stor gruppe andre kunders synspunkter og derfor foreslår vi, at du verificerer online shoppens omtaler inden du køber.

Facebook giver dig lige så vel fuldkommen fantastiske genveje til at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Herinde er der nogle internet butikker hvor du kan udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes må tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Vores side er annoncefinansieret. Vi har et tæt samarbejde med en gruppe e-butikker idet vi formidler forretningernes varer, og indtjener honorar såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside laver et indkøb.