7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse internet shops tilbyder efterhånden mange forskellige former for fragt. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo yderst nem, samt mange gange endvidere den billigste løsning til levering.

Du bør ydermere udse dig at få pakken sendt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig som regel en lille smule mere pebret, men endvidere i høj grad bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo kræver at du er i kort afstand af internet firmaets adresse.

Fragtperioden er virkelig aktuel når man behøver dine nye produkter straks, så derfor er det ganske fornuftigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt ved det aktuelle produkt.

De fleste internet webshops stiller garanti om 1 dags levering på en hel del varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren placeres forud for et besluttet tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få ordren ud af døren forud for at pakkepersonalet har fri.

Nogle webbutikker tilbyder portofri fragt, men tit er det forbeholdt når man køber for et konkret beløb. I øvrigt må man snuppe den mindst kostelige type af levering, hvilket oftest – uden hensyn til om man er tæt på Helsingør, Smørumnedre eller Jyllinge – vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

Online handel sker på tablets

Det er ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at lave prissammenligning på flere online varehuse og derfor har utallige online webshops været presset til at at reducere udsalgspriserne på varerne – til børn, lige så vel som til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid være indbringende at checke nogle få e-shops efter rabat før du handler, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.

Man skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en online webshop afhænder bedst i test varer til salg for en udsalgspris som anses for usædvanlig fremragende, er det mange gange være et symbol på en uægte e-butik. Kortbestillinger er heldigvis en del af en vedtægt, som værner folk imod falske online shops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen over tid.

Inden folk handler hos en webshop kan de i princippet bese shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig morsomt.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, som typisk er en angivelse af at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at e-handlen regelmæssigt revideres af eksperter som har indsigt i reglerne på området. Det giver dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du forvoldes dilemmaer som følge af dit køb. Klik her og læs mere.

Leveringstiden er naturligvis ret så vital

Trustpilot byder på absolut pæne chancer for at tyde ganske mange eksisterende brugeres oplevelser og derfor kan det anbefales, at du betragter internet forhandlerens kritik forinden du placerer din ordre.

Facebook frembyder tillige ultra udmærkede løsninger til at få et kig ind i e-handlens troværdighed. Desuden ser vi en del internet firmaer hvor man kan afgive en bedømmelse af deres køb, som lige så vel burde bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med en mængde internet shops i Danmark når vi fremviser virksomhedernes produkter, og høster kommission såfremt en af de besøgende på vores website gennemfører en bestilling.