7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del internet selskaber frembyder nu om dage flere muligheder for fragt. Den mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot produkterne når det passer ind i din kalender. Denne er jo yderst simpel, og desuden tillige den billigste fragtløsning.

Du burde omvendt vælge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver en gang i mellem en kende mere omkostningsfuld, men også særdeles problemfri. Den billigste leveringsversion er unægtelig selv at hente produkterne, som desværre beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet butikkens tilholdssted.

Antal dages levering er ultra væsentlig i tilfælde af at vi har brug for din pakke øjeblikkeligt, og herved er det naturligvis på sin plads at vi gransker den anslåede leveringsdato for den pågældende vare.

En del e-shops præsterer dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, men som trods alt stiller krav om at du når at bestille forinden et bestemt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få bestillingen afsendt forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Den mindst kostelige leveringsløsning

Det er i dag ekstremt fremkommeligt for enhver at sammenligne priser hos diverse online virksomheder på https://www.lysvagt.dk og på grund af dette har en hel del netshops været tvunget til at mindske prisniveauet på varerne – til piger og drenge, men ligeledes til voksne – markant, og endda nogle gange tilbyde gratis fragt.

Trods dette kan det stadigvæk blive nyttigt at udforske nogle enkelte internet outlets efter udsalg før du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.

Man bør bare være obs på, at ifald en webshop tilbyder produkter til salg for en pris som anses for usædvanlig billig, så burde det ofte være et tegn på en svindel internet handler. Kortbetalinger er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, der dækker køberen overfor uægte internet outlets.

Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale omkostningerne af flere omgange.

Før nogen shopper på en shop på nettet behøver de ideelt set bese netbutikkens forretningsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt.

Et alternativ er at kigge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være en garanti for at online forhandleren retter sig efter dansk lovgivning, foruden at netbutikken jævnligt gennemses af specialister som har meget erfaring med de gældende regler. Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, såfremt du udsættes for problemer med dit indkøb.

En antydning af at internet butikken efterlever de danske regler

Trustpilot forærer dig ultra nyttige genveje til at gennemsøge en lang række nuværende brugeres domme og herved kan det anbefales, at du studerer e-shoppens vurderinger forud for at du handler.

Facebook leverer på samme måde visse solide metoder til at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det møder vi en række e-firmaer som giver kunderne mulighed for at udfærdige en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi har tætte samarbejder med utallige e-forhandlere når vi formidler firmaernes produkter, og opnår honorar forudsat en af de besøgende på vores side gennemfører et køb.

Informationer angående tilbud og online shops understøttes ofte, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der potentielt er implementeret siden vi sidst opdaterede websitets informationer.